Välkommen till Ridango Support desk!

Det finns två sätt att skicka ett ärende till Ridango Helpdesk.

Du kan antingen logga in med ditt konto eller skapa ett direkt utan konto:

• Logga in och skapa ett ärende: Du loggar in genom att klicka på knappen logga in uppe i högra hörnet i webbfönstret. Där fyller du i användarnamn och lösenord. Om du inte redan har ett konto måste du skapa ett först. För att skapa ett ärende klickar du på  “Nytt ärende" på höger sida. Fyll i alla fält och beskriv ditt ärende och klicka på skicka. Ditt ärende skickas automatiskt till Ridangos Support och behandlas så snabbt som möjligt.
  • Skapa ett ärende utan konto: För att skapa ett ärende kan du klicka på höger sida på webbsidan “Nytt ärende". Fyll i alla fält och beskriv ditt ärende och klicka på skicka. Du behöver dessuton lägga till din e-mail adress. På så sätt kan du komma åt ditt ärende. Ditt konto skapas automatiskt och ditt ärende kopplas till detta. Så fort ärendet är skapat och skickat tar Ridango Support hand om det så fort som möjligt.

Om du har några frågor om hur man skapar ett ärende, vänligen maila support@ridango.com.

Ridango Support